type gerecht: hoofdgerecht
aantal personen: 4 personen
bereidingstijd: 30 min
Ingrediënten
100 g kruidenboter
175 g carbonarareepjes
1 schaaltje Gekruide dobbeltjes ui, prei en spekjes (400 g)
1 zakje soepgroenten grof (250 g)
6 eieren (middel groot)
2 eetlepels melk
zout en peper
1/2 boerenvolkorenbrood met sesam
Voedingswaarden(per eenpersoonsportie)
Energie:785 kcalEiwit:30 gVet:48 gKoolhydraten:58 g
Bereiden
In grote koekenpan met anti-aanbaklaag 25 g kruidenboter verhitten. Carbonarareepjes in ca. 2 minuten uitbakken. Dobbeltjes toevoegen en al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Soepgroenten toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. In kom eieren loskloppen met melk, zout en peper. Eimengsel bij aardappelgroentemengsel schenken. Ei op matig vuur in ca. 15 minuten laten stollen. Intussen brood roosteren. Omelet serveren met geroosterd brood en rest van kruidenboter.
Bron: Albert Heijn, Allerhande